logo de huiskamer siddeburen
logo vloerengilde siddeburen

Forbo marmoleum

Voor een aangenaam gevoel, een duurzame vloer en ook nog eens een heel sterke kwaliteit.

Forbo marmoleum wordt gemaakt van duurzame grondstoffen. Dit maakt de marmoleum van forbo uniek doordat na zijn levensduur de gehele vloer terig aan de natuur kan worden gegeven.

Marmoleum voor een aangenaam gevoel. Doordat marmoleum een homogeen product is, met als groot bestandsdeel houtmeel neemt de vloer snel de lichaamswarmte over waardoor U een aangenaam gevoel van warmte krijgt.

Linoleum vloerbedekking is samengesteld uit de volgende hernieuwbare grondstoffen: lijnolie, pijnhars, jute kurkmeel, kalksteen, houtmeel, en natuurlijke pigmenten. Door deze grondstoffen heeft marmoleum het grote voordeel dat het na gebruik weer natuurlijk afbreekbaar is. Mede daarom is Forbo Linoleum uitermat egeschikt voor het duurzaam inrichten van Uw woning.

Linoleum is goed geschikt voor vloerverwarming, Forbo marmoleum heeft als eigenschap dat het de warmte goed gelijd, en daarmee een van de meest geschikte vloeren voor vloerverwarming is.

forbo marmoleum piano

Forbo marmoleum piano

forbo marmoleum kantoor

Forbo marmoleum striato

forbo marmoleum vloer

Vloerengilde is voor u het juiste adres voor eht vakkundig leggen van uw Forbo Marmoleum vloeren. Vloerengilde beschikt over meer dna 20 jaar ervaring in het leggen van Linoleum vloeren, van toilet tot ziekenhuis. Ook voor het vervangen van de vloer in uw school ben tu bij ons aan het juiste adres, inmiddels hebben hebben wij al meer dan 100 scholen van een nieuwe linoleum vloer mogen voorzien.

Het verwerken van een linoleumvloer bestaat uit: Het egaliseren van de ondervloer, het leggen en verlijmen van de Linoleum vloer en tot slot het lassen van de naden, indien gewens took het afkitten langs de plinten en kozijnen.

Contact vloerengilde woninginrichting groningen

DO: 9.30 tot 18.00

VRIJ: 9.30 tot 21.00

ZA: 9.30 tot 17.00

Forbo marmoleum real

Vloerengilde, hét adres voor service en kwaliteit!

Contact vloerengilde woninginrichting groningen